Svježe svinjsko meso

Svinjsko meso proizvedeno u tvrtki Mesnice Fiolić d.o.o. odnosno zaklano, ohlađeno i obrađeno za stavljanje u promet u cijelosti je proizvod proizveden u Republici Hrvatskoj u vlastitoj farmi svinja.

Mesnice Fiolić d.o.o. unapređivanjem i modernizacijom tehnološkog procesa proizvodnje svinja, od uvjeta prašenja do uzgoja i tova za dobrobit životinja, postignuti su rezultati u snižavanju stope uginuća, povećanju prirasta i kvalitete svinjskog mesa na liniji klanja.

U strukturi zaklanih svinja zabilježen je porast broja svinjskih polovica S i E klase, koji sada čini do 55% ukupno zaklanih svinja, te porast udjela mišićnog tkiva sa 52- 55% na 55-58%.

To svinjsko meso sadrži smanjenu količinu masnog tkiva u korist mišićnog sa primjerenom prožetošću mišića masnim tkivom. Smanjena je količina masnog tkiva na leđima, slabinama i potrbušnom dijelu. Ostvarena su bolja organoleptička svojstva mesa - boja, konzistencija, vodnjikavost i održivost.
Svježe svinjsko meso proizvedeno u mesnici Fiolić nosi oznaku izvorno hrvatske kvalitete.

.

 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.