brand
ČOKOLADA S RIŽOM

21. listopada 1921. g. osnovana je i počela s radom tvornica "Stock cognac Medicinal" koja danas posluje pod nazivom ZVEČEVO d.d Požega
Godine 1934. švicarska firma NESTLE zakupljuje prostor u tvornici 1936g. započinje proizvodnju čokolade i čokoladnih proizvoda, a deset godina poslije nacionalna tvornica započinje proizvodnju čokolade a zatim i proizvodnju jakih alkoholnih pića i preradu mlijeka u mliječni prah. 1987. Zvečevo uvodi proizvodnju na bazi brašna- vafel proizvodi.
Zvečevo proizvodi dobitnici su mnogih priznanja kako u zemlji tako u inozemstvu.

MIKADO Mliječna čokolada s rižom pripada grupi mliječnih proizvoda vrhunske kvalitete i s pravom nosi naljepnicu hrvatska kvaliteta koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora- HGK samo najboljima.
Čoklada s rižom prvi put je proizvedena u Zvečevu ali po prvi put u svijetu davne 1967. godine. Proizvodnja se odvijala na tradicionalnoj recepturi uz suvremenu tehnologiju koja se stalno poboljšavala i usavršavala. Za proizvodnju te fine čokolade koriste se samo najbolje prirodne sirovine (kakao, mlijeko) a zadovoljava visoke kriterije bioloških vrijednosti za namirnice (ugljikohidrati, bjelančevine, minerali i vitamini). Dodatak istucane riže čokoladi osigurava dijetna svojstva i čini je nutritivno poželjnom i korisnom). Čokolada je odlične topivosti, osebujna okusa i mirisa a prepoznatljivom i efektnom omotnicom stekla je povjerenje potrošača na domaćem i inozemnom tržištu.
Sastojci: šečer, kakao masa, mlijeko u prahu , kakao maslac, ekspendirana riža, biljna mast, emulgator lecitin, vanilin. Mliječno čokoladna masa sadrži kakao dijelove min. 30%, mliječna mast max. 4%.

novi okusi
CROATIAN PREMIUM CHOCOLATE
Poput velikih svjetskih tvrtki koje se na tržištu prepoznaju po svojim robnim markama i brandovima, Zvečevo je već davne 1967.g proizvodnjom čokolade s rižom započeo graditi svoj MIKADO brand. Trenutno ima regionalnu ulogu s tendencijom da jednog dana postane prepoznatljiv nacionalni brand.
MIKADO brand čine tri čokolade, Mliječna čokolada s rižom ( 1967g.), Premium mliječna čokolada s brusnicom i najnovija "zlatna" Croatian premium chocolate.
Premium čokolada s brusnicom izašla je iz pogona Zvečevo 2007.g. i prva je u svijetu prozvedene čokolade ovakve vrste !
Dvije godine kasnije Zvečevo je tržištu podarilo novu čokoladu u vidu "zlatne" Croatian premium chocolade.

MIKADO- Croatian premium chocolate
Čokolada vrhunske kvalitete koja je nastala zahvaljujući prije svega jedinstvenom receptu, kao i pažljivim odabirom sirovina te  posebno vodeći  brigu o odabiru sastojaka  i  njihovom prožimanju. Proizvedena je u tri okusa: extra fina mliječna čokolada , čokolada s finim prženim lješnjacima i treća sa sočnom brusnicom u količini od 300 gr. Upakirana je u zlatni omot čiji dizajn kao i sam naziv čokolade upučuje na hrvatsko podrijetlo proizvoda. Na omotu u gornjem lijevom kutu na prepoznatljivoj crvenoj pozadini istaknuta je MIKADO brand, u sredini polja su  komadi čokolade s dotkom koji upučuje na vrstu okusa. Sasvim desno na prepoznatljivom crveno bijelom polju u zlatnom tonu istaknuta je karta Hrvatske.

Zlatna" MIKADO -Croatian premium chocolate izvrstan je poklon i suvenir koji će zasigurno mnogi ponijeti na odlasku iz Hrvatske.


Zvečevo
www.zvecevo.hr
Croatian premium chocolade (s mlijekom)
Croatian premium chocolade (s brusnicom)
Croatian premium chocolade (s lješnikom)  

 

  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.