..

extra djevičansko maslinovo ulje
MARKO POLO

Proizvodnja maslinovog ulja u Blatu 1902 d.d. započela je sredinom prošlog stoljeća te se godinama usavršavala u skladu s novim tehnologijama proizvodnje.

Marco Polo ekstra djevičansko maslinovo ulje dobiveno je izravno iz ploda masline isključivo mehaničkim postupcima i to od odabranih sorti maslina zapadnog dijela otoka Korčule: lastovke, drobnice i oblice u omjeru kojim se postiže prepoznatljiv miris, okus i boja. Specifičnosti Marco Polo ekstra djevičanskog maslinovog ulja su: izraženi voćni okus, blaga pikantnost i umjerena gorčina. Najveći se udio ulja dobiva iz sorte lastovke koja obiluje polifenolima za koje se zna da su prirodni antioksidansi koji štite ulja od autooksidacijskih promjena, odnosno ubrzanog starenja i kvarenja.

Proizvodi se u više različitih pakiranja za domaće i strano tržište koje zna prepoznati kvalitetan domaći proizvod.

Proizvod noasi oznaku vizualnog identiteta izvorno hrvatsko.

BLATO 1902 d.d
Blato


 

 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.