Dalmatinska buđola Mataš

 

 

 

Dalmatinska buđola MATAŠ je domaći trajni suhomesnati proizvod-suha svinjska vratina bez kostiju. Dugogodišnja tradicija žitelja podvelebitskog kraja u Hrvatskoj uz prirodne mikroklimatske uvjete i uz dodatak prirodnih blagih biljnih začina i mirisa, dimljena u prirodnim uvjetima, prepoznatljivog okusa i mirisa, buđola "MATAŠ" spada u gastronomsku baštinu toga kraja. Prihvaćajući prirodne ekološke standarde u proizvodnji, moderna tehnička pomagala i svjetske standarde, tvrtka "Mataš M.N." proizvela je jedinstveni istinski izvorni proizvod za sve potrošače, ljubitelje i uživaoce dobre prirodne hrane. Proizvod nosi naljepnicu hrvatska kvaliteta koju u hrvatskoj mogu ponijeti samo proizvodi vrhunske kakvoće.
Proizvodni ciklus iznosi 75 dana.

 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.