F

Clementina

 

21. listopada 1921. g. osnovana je i počela s radom tvornica "Stock cognac Medicinal" koja danas posluje pod nazivom ZVEČEVO d.d Požega

Godine 1934. švicarska firma NESTLE zakupljuje prostor u tvornici 1936g. započinje proizvodnju čokolade i čokoladnih proizvoda, a deset godina poslije nacionalna tvornica započinje proizvodnju čokolade a zatim i proizvodnju jakih alkoholnih pića i preradu mlijeka u mliječni prah. 1987. Zvečevo uvodi proizvodnju na bazi brašna- vafel proizvodi.
Zvečevo proizvodi dobitnici su mnogih priznanja kako u zemlji tako u inozemstvu.

Clementina desert je proizvod izrađena od posebno aromatičnog vrste kakaovca, specijalnog mlijeka i pažljivo odabranih prženih jezgri lješnjaka. Svi sastojci su prirodni bez dodatka arome i boje. Desert je jedinstvenog sadržaja -, cijela jezgra prženog lješnjaka nalazi se u srcu finog lješnjak punjenja a sve zajedno uronjeno je u plašt visoko kvalitetne mliječne čokolade. Clementina desert nosi oznaku hrvatska kvaliteta a koju joj je dodijelila Hrvatska gospodarska komora - HGK.

Mliječno - čokoladni preljev sadrži: kakao dijelovi min. 34%, mliječna mast max. 4%

Sastojci: šećer, lješnjaci, kakao masa , mlijeko u prahu, biljna mast, kakao maslac, nemasni kakao u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator lecitin, vanilin.

 

 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.