Njoki

 

 

 

Meki okusi Mediterana

Krumpirovi njoki proizvedeni su od provjerenih sirovina sukladno zakonskim odredbama , a proizvodnja se odvija pod sanitarnim nadzorom na liniji za maloserijsku proizvodnju. Sastav proizvoda je: voda 50%, krumpirove pahuljice 47%,
oštro brašno tip 500 3%, kukuruzni škrob, sol, obrano mlijeko u prahu, jaja u prahu, emulgator E 471, stabilizator E 450, korektor kiselosti E 330, antioksidans E 320, prirodna boja i aroma. Osim krumpirovih Marex-gel proizvodi i njoke s gljivama i drugim vrstama povrća.
Proizvodi imaju izvrsnu kakvoći što i dokazuje naljepnica hrvatska kvaliteta koju od 2004. g. nose utisnutu na ambalaži.
Tvrtka "Marex-gel" Zadar registrirana je 1991. godine u klasifikaciji proizvodne djelatnosti mliječnih proizvoda. Osnovno opredjeljenje proizvodnog programa čini proizvodnja sladoleda namijenjenog ugostiteljskoj potrošnji i maloprodajnoj distribuciji. Od 1999. godine proizvodni program proširen je na dio asortimana smrznutog tijesta. Krumpirovi njoki postaju prepoznatljiv artikl tvrtke iz perioda "zimskog" proizvodnog ciklusa. Na taj način eliminirane su sezonske oscilacije iskoristivosti kapaciteta uz kontinuirani angažman jedanaestorice djelatnika.

 

 


 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.