jabuèni, vinski, alkoholni ocat

 

 

 

Jabuèni ocat
ima blagu voænu aromu , bogat je vitaminima B i C. Ocat ima ljekovito svojstvo
te se sve više preporuèuje u medicinske svrhe. Pretile osobe èesto ga koriste kao važan sastojak dijeta za mršavljenje.

Vinski ocat
Dobiven je prirodnom fermentacijom domaæih sorta vina. Karakteristiènog je ugodnog mirisa i okusa te se preporuèuje za pripremu svih vrsta salata i kao zaèinski dodatak raznim jelima. Odlièan je konzervans, a u narodnoj medicini poznat je po svom antiseptièkom djelovanju.

Alkoholni ocat
Najviše se koristi u prehrambenoj industriji i kuæanstvu za proizvodnju konzerviranog povræa i spremanje zimnice

Sva tri proizvoda od 2005. nositelji su znaka hrvatske kvalitete 2005.

 

 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.