F

Paris punjeno čajno pecivo

Piknik

 

 

Paris punjeno čajno pecivo sastoji se od peciva Paris koje se izrađuje po originalnoj Koestlinovoj recepturi koja je rezultat rada generacija Koestlinovih stručnjaka i kao takvo je jedinstveno na tržištu. Krema kojom se puni sendvič ima specifičan bouquet aroma izbalansiran s aromom peciva. Paris sendvič poznat je po prhkoj strukturi i specifičnoj aromi koja je rezultat posebnog načina izrade koji se pomno čuva kao dio Koestlinove tradicije. Pakiranje je prilagođeno konzumaciji za jedan obrok ili više zbog zbirnog pakiranja više jedinica.

Piknik je jedinstveni keks na hrvatskom tržištu. Apsolutni je lider u skupini keksa zahvaljujući specifičnom okusu i strukturi koji se temelje na tehnološkim rješenjima pečenja svojstvenima Koestlinovoj tehnologiji. Prepoznatljivoga je blago slatkog okusa, prhke strukture i specifične arome. U Koestlinovom je proizvodnom programu gotovo 40 godina i tipični je keks koji se koristi kao dio obroka ili međuobrok uz mlijeko, čaj ili kavu. Veoma je često dio jelovnika najmlađe populacije u školama i vrtićima. Niže je energetske vrijednosti, a ima najviše bjelančevina, vitamina i minerala. Prikladan je i za primjenu u suvremenom slastičarstvu kao podloga za izradu slastica.
Paris punjeno čajno pecivo i Piknik keks nositelji su oznake hrvatska kvaliteta.

Koestlin je tvornica sa gotovo stogodišnjom tradicijom proizvodnje vrhunskih slastica. Osnovana je 1905. i od tada je prošla put od male manufakturne radionice peciva do velikoga industrijskog proizvođača keksa i vafla. U ožujku 2002. većinski vlasnik postaje tvrtka Mepas iz Širokog Brijega, BiH.
Danas Koestlin zauzima drugo mjesto prema ukupnoj proizvodnji u konditorskoj industriji Hrvatske uz realizaciju od 13,72%. U proizvodnji keksa i srodnih proizvoda Koestlin zauzima treće mjesto sa 25,32%, a u proizvodnji vafla drugo mjesto s udjelom od 26,64%.Polovinu svojih proizvoda Koestlin plasira i na strana tržišta, osobito u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, SAD, Švedsku, Kanadu i Slovačku.
Certifikatom ISO 9001:2000 potvrđen je 2002. godine sustav kvalitete u poslovnim procesima. Ove godine namjeravaju uvesti i sustav analize opasnosti procjenom i kontrolom kritičnih točaka HACCP.
U tvornici Koestlin proizvode se keksi, čajna peciva, vafli, slani štapići i ekstrudirani proizvodi.

 

 
  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.