poslovne vijesti


15.svibnja 2018.
sponzorirano
Sajam Otvorene dveri Vrbovec, pripreme u punom jeku
Sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta u Vrbovcu

sajam Otvorene dveri u Vrbovcu 19.i 20.svibnja 2018.

Još manje od tjedan dana ostalo je do jednog od najvećih sajmova u Vrbovcu, a završne pripreme su u tijeku!

Grad Vrbovec će 19. i 20 svibnja 2018. biti domaćin sajma „ 2. Otvorene dveri Vrbovec“ koji sada već potencijalno i tradicionalno okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova kojima je ovo sjajna prilika za razmjenu znanja, iskustva i dojmova.

Već sada se nazire bogati i nadasve zanimljiv zabavni te kulturno – umjetnički program prilagođen za sve uzraste, odnosno „za svakoga po nešto“. Na dan otvaranja, točnije, u subotu, 19. svibnja očekuju nas spektakularni nastupi raznovrsnih izvođača, a za one najmlađe pripremili smo i nezaboravan lunapark.

Svečano otvorenje Sajma rezervirano je za subotu, 19. svibnja u 10:00 sati, a završava u nedjelju, 20. svibnja u poslijepodnevnim satima. Osim dobre zabave, 2. Otvorene Dveri Vrbovec pokazat će i svoj humanitarni karakter. Dobrotvorna novinarska roštiljada održat će se na središnjem trgu u Vrbovcu, u nedjelju, 20. svibnja od 11 do 15 sati. Roštiljada je zamišljena kao okupljanje 10 ekipa sa po 3 člana iz raznih lokalnih, ali i nacionalnih medija, a sav prilog prikupljen od prodanih roštiljskih porcija bit će darovan akciji „Nisi sama, ideš s nama!“ za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinanciran povratan taxi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju.


NATJECATELJSKE NOVINARSKE EKIPE

HRT, Hrvatski radio, RTL, Nova TV, Jutarnji list, Večernji list, 24 sata, radio 101, ekipa lokalnih medija, web portali.

Organizatori već sad najavljuju veliko zanimanje ne samo potencijalnih posjetitelja, nego i medija upravo iz razloga što se prošlogodišnji, prvi po redu sajam pokazao kao pun pogodak.
«Cilj nam je da sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta u Vrbovcu postane više od izlagačke i prodajne manifestacije, da postane mjesto gdje posjetitelji mogu, uz trgovanje, na zanimljiv način provoditi vrijeme, gdje će se družiti ljudi sličnih interesa uz prezentaciju i konzumaciju specifične gastronomske ponude grada Vrbovca i okolice, iz zagrebačke ali i susjednih županija. Od navedenog sajma želimo napraviti veliki i respektabilni sajam koji će se svake godine održavati otprilike u isto vrijeme u gradu Vrbovcu i vratiti sjaj i tradiciju sajmovanja kao u stara vremena kada je na sajmu u Vrbovcu svoje proizvode prodavao veliki broj izlagača»; ističe Miroslav Filipčić, izvršni direktor tvrtke Sajam automobila Zagreb.

Izlagači su prepuni pozitivnih komentara i svi se slažu u jednom – kažu da im je sajam pomogao ne samo da poboljšaju prodaju svojih izvornih i autohtonih proizvoda, već da se i povežu sa ostalim izlagačima te da izmjene iskustva, znanja i mišljenja i dojmova.
Svim posjetiteljima sajma ulaz je besplatan.

Organizatori pozivaju , posjetite sajam 19. i 20. svibnja u Vrbovcu!


PR/ made-in-croatia.com.hr
foto: Otvorene Dveri

 

  

  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.