Made-in-Croatia, poslovne vijesti


26.kolovoza 2016.
MLADI HRVATSKI DIZAJNERI
Beach party kostimi 'Made in Croatia'


Zahvaljujući američkim ulagačima, Hrvatska bi mogla dobiti svoju prvu tvornicu za proizvodnju beach party kupaćih kostima 'Made in Croatia' podrijetla.

kupaći kostim -made in croatia

Tropical Glow 2016/2017 – naziv je ručno rađene, unikatne i vrlo raskošne, blistave mladalačke hrvatske kolekcije beach party kupaćih kostima mlade poduzetnice Martina Kuntić (28), magistrice ekonomije iz Križevaca, vlasnice tvrtke Dimora d.o.o., i branda Agjamal, kojega željno očekuju na skorom predstavljanju u Las Vegasu američki investitori u ovaj poslovni poduhvat.

Naime, poduzetnica Martina Kuntić, već je prošle godine postigla veliki uspjeh predstavljanjem u Sjedinjenim Američkim Državama svojeg dizajnerskog branda Agjamal, te linijom Beach – party kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina kada je, kao jedina poduzetnica u modnoj industriji s područja jugoistoče Europe, pozvana posjetiti, sudjelovanje i predstavljanje na „Magic-u“ najvećoj svjetskoj smotri tekstilne industrije, odjeće, obuće i modnih dodataka u Las Vegasu.

Nakon uspješnog predstavljanja američkim investitorima, njezine linije beach party kupaćih kostima, posebno dizajniranih ne samo za kupanje, nego i za sudjelovanje na pool zabavama, domjencima i događanjima na plažama, ali i večernje šetnje na otvorenom, kada je osvojila modnu javnost u Las Vegasu, ali i brojne investitore, ovog kolovoza je očekuju s novim sadržajima i „krpicama“ radi prodaje na američkom tržištu i osvajanja istoga.

Predstavljam Tropical Glow kolekciju na iznimnom modnom događanju MODE LINGERIE AND SWIM – CURVEXPO, Las Vegas, koji traje od 15. do 17. kolovoza ove godine. Riječ je o modnoj manifestaciji koja predstavlja raznolik izbor globalnih vodećih i nadolazećih dizajnera kupaćih kostima iz cijelog svijeta. Drago mi je da će se i moj brand Agjamal i najnovija kolekcija naći u ovom probranom društvu više od 450 renomiranih svjetskih brandova. Moj brand u prvom redu „promatraju“ brojni američki investitori radi plasmana i prodaje na tržišu SAD-a koje je najveće i „najgladnije“ za beach party kupaćim kostimima – ocijenila je mlada poduzetnica Martina Kuntić, koju kroz nekoliko dana čega intenzivan razgovora s ulagačima izvoza njezine linije Agjamal na tržište Sjedinjenih Američkih Država.

Ovaj veliki događaj je za mene poslovni poduhvat za koji se spremam već mjesecima i od kojega gajim velika očekivanja. Zahvaljujući mom odlasku u Las Vegas i predstavljanju već sada znatiželjnim investitorima, planiram proširiti postojeću proizvodnju kupaćih kostima koju imam u Križevcima do podizanja tvornice, kao i zapošljavanja mladih djelatnika i otvaranja novih radnih mjesta – najavila je uspješna križevačka poduzetnica.


Investitori su ocijenili kupaće kostime branda Agjamal jako seksipilnima, senzualnima, punih blještavila, te pogodnima posebno za zabavne i noćne sadržaje na otvorenom prostoru, u čemu društveni i privatni događaji u SAD-u doista obiluju i što je odlična „odskočna daska“ za poslovne planove mlade poduzetnice i prije samog predstavljanja u Las Vegasu.

Martina Kuntić pokrenula je vlastitu tvrtku prije nešto više od godinu dana ponukana i ohrabrena pozitivnim komentarima na vlastite kreacije svečanih haljina koje je prvo za sebe, a zatim i za svoje prijatelje i rodbinu kreirala. Nakon bezuspješne potrage za poslom nakon što je diplomirala, ova samozatajna, ali vrlo kreativna poduzetnica odlučila je nezaposlenički status zamijeniti pokretanjem vlastite tvrtke. Samozapošljavanjem je otvorila vlastito radno mjesto u pravcu dizajniranja, prvo svečanih večernjih haljina, a zatim kupaćih kostima, te casual odjeće.

autor: http://mojzagreb.info

 

  Isprintaj Proslijedi  

Home | Hrvatski proizvodi | Hrvatski suveniri | Hrvatske vinske ceste | Hrvatski maslinari | Hrvatski inovatori | Zdrava hrana | Hrvatska glazba | Ostalo | Linkovi | Kontakt

Copyright 2007 PPR. All rights reserved.
Reproduction or copying of images is prohibited.